Tizenhatoson a "Sportsárga"

2011.04.27. 21:15

Tízkor kelek, besüt az a kurva nap. Csajom hazament vidékre, enyém a kecó! Viszont csinálhatom én a reggelit....Nem baj, majd rendelek valamit. El sem tudod képzelni milyen, mikor otthon ülök, netezek a telefonomon, whiskey-t kortyolgatva és sajtot majszolva és közben őrületes gondokkal küzködöm. Te, te egyszerű halandó fel sem foghatod az ilyen súlyú gondokat. Kisétálok az erkélyre, amely a mélygarázs bejáratára néz. Leteszem a poharamat az asztalra, gyenge ez hozzám! Bemegyek az egész üvegért és még egy Red Bull-ért. Amint újra kilépek az erkélyajtón meglátom azokat a szánalmas autókat, amelyek az utcán parkolnak. Pff..Gyökerek!!
Gondoljuk át a problémakört: egy feltűnésmentes, sárga kétajtóssal járok, ájfonom van, csajommal élek, lakás van, ne legyek kemény??? Dehogynem! Itt az ideje változtatni, NAGYKERÉKKELL!...

Úgyhogy mentünk is Kárlítóval felniért nagyonészakra a határ mellé. Sőt, ha tíz méterrel odébb állunk meg "a fák mentén" akkor már Szlovákiában lettünk volna.
Racse O.Z. Superturismo volt a kiszemelt áldozat ezüstben, tizenhatosban.

Sajnos az egyik guma szálszakadt volt, de a meglepő hír hallatán az amúgy nagyon kedves tulaj örömmel előtúrt a fészer aljából egy ugyanolyan mintájú abroncsot. Úgyhogy már csak a gumiápolót kell öt centi vastagon rákenni és már passzol is a többihez.
Tehermentesítő gyűrűt gyártatni kellett hozzá, mert a gyári az 54-es volt, nem pedig a rönós 60-as.

Határozottan jobban néz ki a kocsi így! Ha szerinted is jól mutat nyomj rá egy lájk-ot!

(A képek nem lettek túl művésziek, de mit várunk egy ájfonnégytől?!:))

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr112860515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása