Jön a jó idő

2011.02.06. 11:37

Készülni kell a nyárra! Mivel télen eladódott a csillivilli sok küllős a Corolláról, így kellett keríteni négy kereket, lehetőleg jó nyári gumikkal.
Pénteken sikerült is hozzájutnom a hófehérre szinterezett 15-ös lemezfelnikhez, melyekre új nyári gumik kerültek. Az első ötlet egy ATS Cup volt, aztán jött a MiM...a lényeg az volt, hogy peremes legyen, mert a kis ferdehátú alutókon valahogy ezek előnyösebben állnak. Viszont az ET-számuk miatt nem tesznek túl jót egy futóműnek.
Sok "hát-hát-nemtudom"-ot hallgattam végig a lemezfelnis ötletem miatt, de meg kell, hogy mondjam, egy igényesen szinterezett lemezfelni tud olyan szép lenni, mint egy alu. Ráadásul, ha valami baja is lenne, 2500 Ft-ért kerítek hozzá egy másikat :)

Szerző: @ndris

Szólj hozzá!

Címkék: corolla

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr102641800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása